Posjetite Mljet i Šipan s TP Line-om: Vaš vodič za putovanje između otoka hrvatske obale

Pozdrav putnici! Žudite li za avanturom u kojoj je spoj prirode i želja za istraživanjem neizbježna? Prekrasni krajolici Mljeta i Šipana su mjesto baš za vas. I pogodite što? Plovidba između ovih hrvatskih otoka nikada nije bila lakša zahvaljujući brzobrodskoj usluzi TP Line-a. Vrijeme je da spakirate torbe dok otkrivamo razloge zašto bi posjet ovim zadivljujućim mjestima trebao biti odredište vašeg sljedećeg odmora.

Čarolija otoka Mljeta

Iskrcajte se TP Line katamarana na Mljet, bajkoviti otok pun zelenila. Istražite mjesta koje Mljet čine više od običnog otoka – guste šume i kristalno čista jezera odaju njegov poseban karakter.

Jeste li spremni za akciju ili preferirate opuštanje? Bilo da se radi o vožnji biciklom kroz Nacionalni park Mljet, vožnji kajakom ili jednostavnom uživanju u lijenom poslijepodnevu na osamljenoj plaži, Mljet nudi ponešto za svakog putnika.

Šipan: Čar Elafitskog otočja

Ovaj otok, najveći od Elafitskih otoka, osvaja svojom ležernošću, impresivnim krajolicima i intrigantom poviješću. Otkrijmo što Šipan čini toliko vrijednim posjeta.

Provest ćemo vas kroz maslinike, stare crkve i dvorce. Otkrijte najbolja mjesta za savršen zalazak sunca kao s razglednice i gdje možete uživati u svježim plodovima mora koji se love svakodnevno a lokalni restorani ih kuhaju do savršenstva. Također, vrijedi probati autohtona jela poput peke, ribe sa gradela i nedoljiva dalmatinska vina. 

Putovanje s TP Line-om

Usluga brzobrodskog prijevoza: Vaš put do avanture

Iako su izleti po hrvatskim otocima iskustvo koje se doživi jednom u životu, ključno je putovati odgovorno. Kako bismo očuvali netaknute ljepote ovih otoka, potičemo održive prakse putovanja poput smanjenja upotrebe plastike i podrške lokalnim obrtnicima i tvrtkama kako bi pridonijeli očuvanju ljepote Jadranskog mora za generacije koje dolaze.

Uz TP Line katamarane, čuda hrvatske obale udaljena su živopisnom vožnjom brodom. Bilo da ste solo putnik u potrazi za svojom sljedećom velikom pričom ili obitelj koja traži spoj avanture i opuštanja, Mljet i Šipan obećavaju sjećanja koja će trajati cijeli život. Spremni za isplovljavanje? Vidimo se na brodu!